КАТЕДРА ПАТОФИЗИОЛОГИЯ

МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПЛОВДИВ

 
 
 МЕНЮ 
· НАЧАЛО
· ИСТОРИЯ
· АКАДЕМИЧЕН СЪСТАВ
· ЛАБОРАТОРИИ

·ФИД
·КГА
·СПИРОЕРГОМЕТРИЯ
·
БОДИПЛЕТИЗМОГРАФИЯ
·СЪННА АПНЕЯ
·VRIxp
·FeNO

· СОФТУЕР

·АЛБОА
·ПРОФИД
·ДИСКО

· СТУДЕНТИ

·МЕДИЦИНА
·ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
·ФАРМАЦИЯ

·МЕДИЦИНСКА БИОЛОГИЯ

· РЕСУРСИ

·УЧЕБНИ ПОМАГАЛА
·ПУБЛИКАЦИИ
·ПРОЕКТИ

· ПОЛЕТИ НА МИСЪЛТА
· ГАЛЕРИИ
· КОНТАКТИ
СЪВЕТИ ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ ЗА МЪЖЕ
 


Десет патофизиологични съвета за бързо отслабване.
Холистична методика за женени мъже.

1. Увеличете разстоянието между телевизора и хладилника. Най-добре ги сложете в различни апартаменти.

2. Повредете асансьора и сменете тапетите на хола с фотоси на дебели хора. Засилете психологическата атака като на видно място в спалнята опънете едни свои долни гащи.

3. Включете в храната си конска доза от фибри. Вече ще имате достатъчно време за тоалетната, където ще доразвиете стратегията за борба с прехранването, заседналия живот и стреса.

4. Заменете хляба и водата с бира. Това ще Ви издигне в собствените очи и ще Ви даде смелост да осъществите следващите стъпки. Именно бирата ще Ви позволи да гледате по няколко мача един след друг, без да изпитвате угризения на съвестта, защото последните са Ви противопоказани.

5. Купете си от някой антикварен магазин чехлите на малкия Мук. Без да искате, ще започнете да избирате по-дълги и заобиколни пътища до службата и ще увеличите темпото на придвижване, защото ще приличате на идиот. На работното място може да експериментирате с ролкови кънки или да бръмчите като пчела.

6. Обявете открита война на тъщата. Макар, че това няма да увеличи шансовете Ви за успех в тридесетгодишната война, военновременната обстановка в къщи ще повиши най-малко с 50% енергийните Ви разходи.

7. Започнете да изпълнявате всички желания на жената и на децата. Това със сигурност ще съсипе съня, финансите и свободното Ви време, но Ви гарантира двойно по-голям разход на калории.

8. Единственото нещо, което Ви се разрешава в неограничено количество са секса и смеха. По ирония на съдбата обаче онова, което е най-ефективно е най-трудно постижимо, защото гледането на порно не се брои. Ако Ви липсва и чувство за хумор, шансовете Ви за успех намаляват, макар че от яд ще изразходвате доста допълнителни калории.

9. Започнете да казвате истината. Всички ще започнат да ви смятат за глупак и Вие ще можете да вършете каквито си искате глупости. Това ще бъде най-интересната и хармонична част от живота Ви. Стресът – една от основните причини за вашето наднормено тегло вече ще е победен.

10.Ако всичко направено до тук не помогне – счупете кантара и започнете да играете на фондовата борса. След като фалирате, проблемът с килограмите повече няма да Ви интересува.


Проф. д-р Стефан Костянев, дмн

 

 

 

 
 
 
 ТЕМАТИЧНИ ВРЪЗКИ
· PUBMED
· HINARI


НОВИНИ
 ВРЪЗКИ 

МУ - ПЛОВДИВ

БИБЛИОТЕКА

УМБАЛ "СВ. ГЕОРГИ"